Berzsenyis zsengék – pályázat

Van tehetséged az íráshoz? Szeretnéd kipróbálni magad? Mindig is arról álmodoztál, hogy egy írásod megjelenhessen egy újságban, amit egy egész iskola olvas?

Itt a lehetőség, pályázz a Berzsenyis zsengék című pályázatunkra! Bármilyen műfajban pályázhatsz, tartalmi megkötés nincs. A legjobb művek kikerülnek az újság oldalára, és a Berzsenyisek ide csoportban cikként fogjuk megosztani.

Ha prózai művel pályázol, az írás terjedelme ne haladja meg a 3000 szót! (Ez nagyjából öt oldalnak felel meg 11-es betűmérettel írva.)

Hogyan pályázhatok?

A pályaműveket a berzsenyi.ujsag@gmail.com címre várjuk. A levél tárgyában tüntesd fel a pályázat nevét, illetve a dokumentum címébe írd oda a neved, osztályod, és a dokumentum végére az email címed, hogy vissza tudjunk jelezni.

A munkákat az őszi szünet előtti utolsó napig (2019. 10. 25. 23:59) van lehetőséged elküldeni, az ezután küldött pályázatokat nem tudjuk elfogadni.

A zsűri tagjai a szerkesztőségből kerülnek ki, és a legígéretesebb írások fognak megjelenni, műfajtól függetlenül. A pályázat célja nem a verseny, hanem hogy megcsillogtathassa magát a tehetség.
Ha további kérdésetek van, azt feltehetitek Facebook- illetve Instagram-oldalunkon.

Találkozzunk a Zsengék című cikksorozatban!

 

Falucskai Veronika, főszerkesztő